Waarom de ene ondernemer wel doorbreekt en de ander niet

Ik hou van videobloggen. Vooral als ik er mensen mee kan inspireren. Dat maakt mij blij en reuze enthousiast. Maar dat zul je wel merken als je deze video ziet. Wees echter gerust, ik kalmeer vanzelf. Deze video gaat wel echt ergens over. Namelijk: waarom de ene ondernemer wel doorbreekt en de ander niet. Toch best een belangrijk dingetje als ondernemer. Ik hoop je dan ook met mijn kennis te inspireren, want wellicht herken ook jij dit probleem wel.

Anyway, in deze video snij ik dit in mijn optiek zeer interessante onderwerp aan en geef jou als ondernemer diverse tips. Oja, en aan het eind vertel ik je meteen dat ik wat nieuws ga doen. Dus kijk maar gewoon even..

Opt In Image
Schrijf je in voor mijn waardevolle blogs, video’s en podcasts, zodat je continu op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen en trends.
2 Reacties
 • Rita

  2 mei 2016 at 20:53 Beantwoorden

  Je gaat iets nieuws doen zeg je, maar ik weet het nog niet …. Het einde van het filmpje is erg plotseling met: Als jij niet de …. dan sluit je content en je branding niet aan EN DAN zeg je meteen erachteraan: ook al regent het buiten ?????? Erg vreemd eind 🙂

  • Debbie Bernasco

   2 mei 2016 at 20:57 Beantwoorden

   He Rita, je hebt helemaal gelijk! Er is een foutje in de editing geslopen. Excuus! Maar ik zal het hier aan jou verklappen. Ik ben bezig om een nieuw gratis online video training te ontwikkelen. Die staat over 1.5 week online.

   Groepjes, Debbie

Plaats een reactie