Tijdens deze exclusieve dag staat jouw bedrijf centraal. Ik leer jou 1 op 1 hoe jij van je bedrijf een succesvol en winstgevend bedrijf maakt.

Gedurende de VIP-dag gaan we onder meer aan de slag met je businessconcept (je product of dienst dat je aanbiedt), je ideale klant, je merkverhaal en leer ik jou alles over de juiste content en marketing. Hierbij gaat het om jouw propositie: hoe jij je onderscheidend kunt positioneren, zodat jij zichtbaar en herkenbaar wordt voor je klanten.

Gedurende de dag nemen we jouw businessmodel onder de loep en bekijken gezamenlijk hoe we dit model aan kunnen scherpen of wijzigen. Als ondernemer van vier succesvolle bedrijven leer ik je op basis van mijn eigen ervaring hoe je met succes een bedrijf opbouwt. Ik laat zien hoe je structureel onder de aandacht van je ideale klanten komt zonder dat je ze zelf hoeft te benaderen; namelijk door een LOVEBRAND te worden waardoor klanten onvoorwaardelijk voor jouw producten en diensten kiezen.

We kijken waar jouw onderscheidende vermogen en kracht ligt en hoe we ervoor zorgen dat je extreem aantrekkelijk wordt voor je klanten op basis van jouw merkverhaal en expertise. We bepalen hoe je dit het best op jouw eigen wijze uitdraagt en waarbij jij je lekker voelt. Daarnaast leg ik uit hoe je veelvoudig onder aandacht van jouw ideale klant komt én blijft. En we praten natuurlijk over hoe jij je fans, want dat worden je klanten, terug laat blijven komen.

De VIP-dag vindt plaats op een mooie locatie die ons beiden zal inspireren. Een plek waar je vanzelf hard wil werken, maar waar je tevens lekker kunt eten. We halen een frisse neus om alles in te laten dalen en tijdens de wandeling inspireer ik jou op het gebied van ondernemen.

Na deze intensieve, productieve dag ga jij naar huis met een actieplan waarmee je direct aan de slag kan. Een plan waarbij jij je fijn voelt. Om te zorgen dat dit plan succes heeft en goed blijft voelen hebben we na de VIP-dag nog een voortgangsgesprek. Zo blijf jij in een flow en geef ik je extra tips en feedback. Want je staat er niet alleen voor. Samen komen wij verder, vind je houvast om je doelen te bereiken en gaan we samen voor resultaat. Ik wil namelijk net zo graag als jij dat je als ondernemer slaagt. Want dat is nu eenmaal mijn passie.

Ben je nieuwsgierig naar deze VIP-dag en wil je hierover graag een keertje Skypen?

Stuur mij een mailtje en ik neem binnen 48 uur contact met je op. We maken dan een afspraak voor een Skype-date. Je kunt dan vertellen over je bedrijf, wat je doel is en waarmee je worstelt.

Omdat een VIP-dag behoorlijk intensief is en veel energie vraagt, organiseer ik slechts vier VIP-dagen in de maand.

  • Met mijn inzending geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mag ILOVEYOURBRAND cookies plaatsen? Met deze cookies kunnen wij je website bezoek analyseren en verbeteren.
Meer informatie vind je in onze privacyverklaring.