Bestel nu ticket voor 2 dagen van kennis, inspiratie en netwerken : € 347

logo met kader
logo met kader

Van SCHAARSTE naar
WINSTGEVEND ONDERNEMERSCHAP

Event

14 & 15 februari 2019

Wil jij graag een winstgevend bedrijf vanuit een diep vertrouwen, rust en liefde?

Ben jij een super gedreven ondernemer? Die vanuit passie werkt? Maar halen de feiten jou steeds weer in? Dat gerommel in de marges. Die magere omzet. Om over winst nog eens niet te spreken.

Dan ben jij klaar voor een upgrade! Van je business en je lifestyle. Want hoe heerlijk is het om gewoon lekker te verdienen. Om een continue geldstroom te hebben die zekerheid geeft. Vertrouwen. Klanten die bereid zijn om in jou te investeren. Winst maken. Zodat je kunt investeren, om nog explosiever te groeien.

Als er 1 ding is dat jij moet weten, is het dit: De winst is belangrijk, niet de omzet. Dat is hét grote verschil tussen ‘overleven’ met je mooie bedrijf en waanzinnig succesvol zijn. Ik ga jou haarfijn uitleggen hoe dat zit tijdens mijn 2-daagse event op 14 en 15 februari.

En ook: hoe je een extreem winstgevend bedrijf creëert, gebaseerd op overvloed en liefde. Vanuit een spiritueel rijkdomsbewustzijn. Met wél de juiste marketing- en ondernemersskills.

"CASHFLOW is KING in jouw bedrijf"

Geld maakt niet gelukkig. Het is echter wel heel makkelijk. Geld zorgt dat jij groeit, maar ook jouw bedrijf. Stel je eens voor: een constante geldstroom. Geen zorgen meer voor de toekomst van jezelf en je dierbaren. Rust. Vertrouwen. Overvloed.

Winstgevend ondernemen begint met de juiste mindset. Niet-succesvolle ondernemers laten dit liggen. Dat doe jij toch zeker niet?! Het rijkdomsbewustzijn is er ook voor jou, jij hoeft er alleen nog maar in te stappen. Dit is het belangrijkste verschil tussen succesvolle en niet-succesvolle ondernemers. 

Lifechanging

Op mijn 2-daagse event verander ik je mindset compleet.

Je stapt in je rijkdomsbewustzijn. Want dáármee trek je innerlijke en materiële rijkdom aan. Succes, geld en overvloed. Vanuit vertrouwen, een enorme rust en tomeloze liefde. Klinkt fantastisch, hè?

Het is geen fantasie, want dit kan ook jouw realiteit worden. Ik leer je alles over een waanzinnig winstgevend bedrijf. Klanten die keihard “JA!” zeggen tegen jouw onweerstaanbare aanbod.

Jouw winst is een opmaat naar rijkdom.

"Omzet is niet belangrijk, maar winst wel"

"Omzet is niet belangrijk, maar winst wel"

Rijkdom is niet voor jou? Inderdaad, niet als je zo denkt. Een winstgevend bedrijf opbouwen gaat je dan nooit lukken.

Rijkdom is er voor iedereen. Maar je ervaart het nog niet en je gelooft het nog niet. De vraag is altijd weer, waarom maak je je kleiner ten opzichte van mensen en dingen?

Laat mij je een spiegel voorhouden. Laat me je voelen dat je het waard bent om overvloed te beleven. Jij bent geen uitzondering, dit is ook voor jóu weggelegd.

impressie event

Je staat er niet alleen voor. Ik ben er om jou te helpen. Ondernemen doe je samen. Daarom is er op 14 en 15 februari het Van SCHAARSTE naar WINSTGEVEND ONDERNEMERSCHAP event. Voor jou.

Wat krijg je?

 • Je ervaart hoe je met de kracht van liefde overvloed aantrekt: succes, geld, liefde, rijkdom (innerlijk en materieel).

 • Ik geef je krachtige technieken waarmee jíj bepaalt hoe je er economisch voor staat, in plaats van dat de economische omstandigheden dat doen.

 • Ik laat je zien hoe je jouw business snel en makkelijk kunt upgraden naar the next level.

 • Ik laat je zien én ervaren wat spirituele rijkdom is en hoe je hiermee een continue stroom van klanten en omzet aantrekt.

 • Ik leer je van een ‘overlevingsstrategie’ naar een winststrategie te gaan.

 • Ik leer je alles over marketing die wél werkt.

 • Een plan van aanpak waar je direct mee kunt beginnen: een stappenplan en strategie waarmee je een ongehoord succesvol bedrijf kunt creëren.

Je krijgt een werkboek waarmee je tijdens dit event actief aan de slag gaat. Je zult ontzettend veel leren tijdens het event.

Ik help je de stappen te zetten die écht werken om een mooi winstgevend bedrijf op te bouwen vanuit liefde en overvloed.

Debbie Bernasco

IK COACH LIVE ON STAGE

IK COACH LIVE ON STAGE

over mij

Over mij

Ik geloof dat iedereen een gelukkig en succesvol ondernemer kan worden. Ik ben daar zelf namelijk het levend bewijs van. Zwaar dyslectisch twijfelde men vroeger hard aan mijn capaciteiten. Mijn docenten zeiden letterlijk tegen mijn moeder: “Debbie? Tja, caissière is voor haar het hoogst haalbare.” Pijnlijk, vooral omdat ik toen al het gevoel had dat ik zoveel meer kon. En dat bleek. Want juist omdat ik ontzettend leergierig ben, heb ik me flink kunnen ontwikkelen. Ik doorliep de LBO, MBO, HBO en studeerde af in Marketing & Communicatie en Online Marketing op Beeckesteijn Businessschool.

In 2000 begon ik met ondernemen. Aanvankelijk deed ik dat met mijn eerste reclamebureau, en niet veel later ook met een internetbureau. Toen ik nog maar 34 jaar was, kocht ik mijn eerste bedrijfspand, nam personeel aan, kocht mijn droomauto, maakte vele reizen en had de mooiste klanten. Allemaal door het gebruiken van mijn beproefde methode ILOVEYOURBRAND. In 2011 verloor ik echter alles wat ik had opgebouwd door een scheiding. Heftig, teleurstellend, maar achteraf misschien het beste dat mij kon overkomen. Ik realiseerde me namelijk daardoor dat je iedere dag opnieuw kunt beginnen. En dat heeft mij anders in het leven doen staan.

Ondernemen doe ik nóg meer vanuit bezield ondernemerschap, liefde en verbondenheid. Inmiddels heb ik alles opnieuw opgebouwd en startte een proces waardoor ik diepe dankbaarheid kreeg voor het leven, mijn familie, vrienden en klanten. Het sterkte mij in het idee dat niet alles vanzelfsprekend is. Ook je klanten niet. Je kunt namelijk nog zoveel rijkdom hebben, maar als je geen liefde hebt, voelt alles leeg aan. Vandaar dat ik nu volledig ga voor wat voor mij liefde is: het delen van mijn kennis, zodat ik anderen nog beter laat worden en het verschil laat maken in waar zij goed in zijn.

Met mijn 17 jaar ervaring in het ondernemerschap en het opbouwen van 5 succesvolle bedrijven, waarvan 3 verkocht, leer ik jou de juiste marketing-en ondernemerskills.

“Ik leer je om in de juiste energie van creëren te komen. Maar ook om vanuit kalmte, rust en innerlijk vertrouwen te leren ondernemen."

Ik leer je om in de juiste energie van creëren te komen. Maar ook om vanuit kalmte, rust en innerlijk vertrouwen te leren ondernemen."

bg 1

Wat zou er gebeuren als je stopt met ‘ik probeer het zelf wel?’

Als jij het dooie punt vaarwel zegt, omdat je weet dat het beter kan en moet met jouw bedrijf, je omzet en je winst?

Hoe zou het voelen als je vanuit liefde en overvloed een fantastisch winstgevend bedrijf en heerlijke lifestyle creëert?

Hoe zou het zijn als je een écht succesvol ondernemer wordt en je het leven kunt leiden dat jij serieus graag wilt?

 • Een geweldig goedlopend bedrijf met overvloedige cashflow en vrijheid

 • Dankbare klanten die jij kunt helpen met jouw expertise en ervaring

 • Ruimte om te investeren in persoonlijke ontwikkeling

 • Alle tijd voor je gezin, familie, vrienden

 • Fantastische reizen maken

 • Voor een zekere toekomst van je gezin kunnen zorgen

Impressie event en ervaringen deelnemers

Gaby Poetiray

“Super! Wat een mooie mensen, mooie afwisseling, en geen moment verveeld. Mooi team en wat een energie en een drive van liefde en inspiratie. Zeer dankbaar dat ik er bij was.”

Gaby Poetiray
Ingrid Bennink
Ingrid Bennink

"Twee dagen met alles erin waar ik blij van word. Kennis, veel nieuwe kennis opdoen in een stijlvolle ambiance. Samen met positieve, energieke en ambitieuze mede-ondernemers. Veel mooie, prachtige, krachtige en potentievolle vrouwen leren kennen. Mooie gesprekken gevoerd en veel gelachen. Swingende én ontroerende zang en opzwepende muziek om op te dansen. In een woord: WOW! Dankbaar dat ik hier onderdeel van mocht zijn. "

Dorris Vlas

“Wauw, het waren weer 2 geweldige dagen! Wat weet jij een energie neer te zetten, Debbie. Echt super (krachtig)! Genoten én geleerd weer, thanks!”

Dorris Vlas
Eva Heuveling
Eva Heuveling

"Het was geweldig, inspirerend, motiverend en heel krachtig!"

40252599_1953545961355290_5326288750219624448_n

“Twee fantastische dagen volop inspiratie en motivatie om van ons bedrijf een nog groter succes te maken!”

Diana van Dijk
Marion Manders
Marion Manders

“Jij was weer zo geweldig in vorm. Als een echte Tony Robbins los je de blokkades gewoon ter plekke op. Zo super. ”

Niesten

"Het was super! Je doet het zo goed. Warm, verbindend, nieuwe inzichten brengend, prikkelend, met humor en liefde. En dan ontstaat er zo iets moois. Prachtige en ontroerende verhalen van zulke krachtige vrouwen. WOW, wat een inspiratie!"

Sandra Niesten
Veron
Veron Goemans

"Genoten van twee inspirerende dagen. Je voelde heel dichtbij. Dank je wel, deskundige vrouw!""

Dyonne Depondth

“Nogmaals bedankt voor deze schitterende 2 dagen! Jouw passie is duidelijk voelbaar...ik heb genoten en vooral veel geleerd! Ook zo mooi om de kwetsbaarheid en kracht van iedereen te ervaren door de veiligheid en verbinding die jij schept! Diep respect voor jou.”

Dyonne Depondt
Leenaarts
Patricia Leenaarts

"Wat een mooie en bijzondere twee dagen. Zo dankbaar om te mogen ervaren hoe jij het doet vanuit jezelf Debbie. Stijlvol, elegant en puur, een waarachtig voorbeeld over hoe je ook zaken kunt doen. Een mooie manier die me diep van binnen geraakt heeft en wat ik niet in woorden kan vatten. Het klopt gewoon."

sherrol

“Wat een eye opener voor mij! Het is zo mooi om te zien hoe betrokken iemand kan zijn bij de mensen die ze coacht. Debbie is voor mij de ‘Beyoncé van het ondernemerschap’. Ze geeft elke ondernemer de kans om te groeien en te leren. Echt uniek.”

Sherrol Wijnaldum
cobben
Mariëtte Cobben

"Super! Dank voor je mooie energie. Jij bent serieus de enige die ik ken die events organiseert waar zulke fijne energieke, liefdevolle en échte ondernemers zich verbinden! Als je dat als marketingstrateeg voor elkaar krijgt, dan ben je de echte topper!"

fia

““Dank je wel voor al je liefde, zuiverheid, kracht, aandacht, kennis en verbinding. Wat een warmte en energie van iedereen tijdens deze 2 geweldige dagen.”

Fia Schooljan
Minchenu-bewerkt
Minchenu Maduro

 "Ik ben zo blij dat ik mij heb ingeschreven. Dit is LIFECHANGING. Ook voor mijn bedrijf."

26114458_10212097813814193_1050735887083897706_o

"Bedankt voor deze 2 geweldige dagen. Ik zei het al eerder. Het is een geschenk om op je events aanwezig te zijn en om met je samen te werken. De energie die er hangt is zeer speciaal. Je bent een geweldige coach en daarnaast een meer dan geweldig mens."

Monica Gijbels

Mijn coach Tony Robbins leerde me technieken om je van angsten te verlossen. Voorgoed. Ik geef ze aan jou door. In een split second zie ik waar jouw angsten vandaan komen en help ik je om daarvan af te komen. Zodat je vol vertrouwen, vanuit liefde en rust aan jouw winstgevende bedrijf kunt bouwen. Met de juiste focus.

Tony Robbins
dit is het moment om in actie te komen

Dit is het moment om in actie te komen

Om een winstgevend bedrijf op te bouwen!

Ondernemen is soms verdomde lastig in je eentje. Zeker als je toe bent aan de volgende stap! Maar waarom zou je alles alleen moeten doen? Op mijn event doen we het samen!

Dit event gaat jou de boost van je leven geven. De liefde gaat het overnemen. De overvloed wordt jouw basis. Je bedrijf gaat vleugels krijgen. En je gaat extreem veel verdienen.

Op mijn event ontmoet je gelijkgestemden met hetzelfde hartsverlangen als jij: een gelukkig en winstgevend ondernemer worden met een zeker en geweldig gevoel over de toekomst.

Na dit event ben je een ander mens geworden. Een andere ondernemer. Je bent in een flow. Je gaat ondernemen vanuit ontspanning. Je voelt je krachtig, vol liefde en vertrouwen. Het worden twee magische dagen die je absoluut niet wilt missen.

Gun je zelf deze kans om in de juiste mindset te komen, de juiste marketing te gebruiken en de juiste technieken te hanteren. Waar wacht je nog op?

locatie-fotos-3

Geef je op voor het 2-daagse event

Van SCHAARSTE naar WINSTGEVEND ONDERNEMERSCHAP

Bestel nu een ticket: € 347 excl. BTW

Het zijn 2 compleet verzorgde dagen, inclusief een fantastisch, luxe warm en koud lunchbuffet.

Datum: 14 en 15 februari 2019

 Investering: € 347 excl. BTW

Tijden: 09:30 - 17:00 uur (beide dagen)

Locatie: Van der Valk hotel Tiel