Ontketen de kracht in jezelf | Mindset| Winstgevend ondernemerschap| Debbie Bernasco

Podcast EP:27 Ontketen de kracht in jezelf

Op mijn 16e maakte ik een belangrijke beslissing die mijn leven voor altijd zou veranderen. Ik besloot om nooit meer genoegen te nemen met minder dan wat ik zou kunnen zijn. Deze beslissing heeft er voor gezorgd dat ik een gelukkig en succesvol ondernemer ben geworden. Het komt er op neer dat als jij niet verandert, je business ook niet verandert. Voor veel ondernemers ben ik een voorbeeld; op vroege leeftijd nam ik verantwoordelijkheid voor mijn leven. Want ondanks een niet al te goede jeugd, mijn dyslexie, mijn straatvrees en alles verloren te hebben dat mij lief was, ben ik alsnog de persoon geworden die ik in mijn dromen graag wilde zijn. En in deze podcast deel ik met jou hoe jij de kracht in jezelf kunt ontketenen. Een innerlijke kracht waar jij op kunt vertrouwen, als jij je leven wilt veranderen. Omdat je er zo klaar mee bent dat jij je in je ondernemerschap laat weerhouden door allerlei obstakels, angsten en belemmeringen. In mijn podcast leer ik jou hoe je een patroon van belemmerende overtuigingen en angsten kunt doorbreken. Een methode die ik ooit zelf bedacht heb en die ervoor heeft gezorgd dat ik mijn straatvrees overwon. Angsten voor het ondernemerschap heb ik nooit gehad. Maar angsten zijn angsten en het betekent dat jij jezelf en het leven niet vertrouwt. En in je leven heb je 2 keuzes. Of je kiest voor liefde of je kiest voor angst.

Ik wens je veel luister plezier. Je kunt trouwens een gratis ticket voor mijn 2 daags event winnen als je mij een rating en een review geeft in de iTunes Store. En dat kan HIER!

 

Opt In Image
Schrijf je in voor mijn waardevolle blogs, video’s en podcasts, zodat je continu op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen en trends.
2 Reacties
 • Edith wientjens

  1 maart 2018 at 14:50 Beantwoorden

  Niet iedereen kan zomaar stoppen met medicatie.
  Angst voor terugkeer kanker na het 3 maanden geleden voor de 2e keer hebt gehad geeft weinig positief. Dit geeft veel angs,t, angst om te leven. En een ego heeft liefde en angst.
  Ik heb nu zeker wel een psycholoog nodig.

 • Debbie Bernasco

  12 maart 2018 at 18:55 Beantwoorden

  Dit is inderdaad een diepgewortelde angst, en ik zou zeker een psycholoog inschakelen

Plaats een reactie