Ontketen de kracht in jezelf | Mindset| Winstgevend ondernemerschap| Debbie Bernasco

Podcast EP: 46 Succes door groot te denken

Succesvol en winstgevend ondernemen is een keuze. Ongeacht wat. We hebben allemaal die keuze. Ook jij! Het wordt nu weleens tijd wordt dat wij massaal die keuze gaan maken. Doe wat nodig is, investeer in jezelf, je toekomst. Gelóóf. Heb vertrouwen. Want waarom zou uitgerekend jij níet ongehoord succesvol mogen zijn? Stop dus om je kleiner te maken dan je in werkelijkheid bent!

Ik wens je veel luisterplezier en ik hoop dat ik je kan stimuleren om groots te denken! Want echt, ik gun je dat.

Opt In Image
Schrijf je in voor mijn waardevolle blogs, video’s en podcasts, zodat je continu op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen en trends.
Met mijn inschrijving geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring
2 Reacties
  • Irene van Leeuwen

    5 december 2018 at 16:46 Beantwoorden

    Debbie, alweer zo’n geweldige podcast waar ik van in de mood raak. Details die m’n ‘ out of the box mindset’ open houd. Dank je Debbie!

  • Marianne Meeter

    11 december 2018 at 12:03 Beantwoorden

    Deze podcast komt voor mij precies op het juiste moment! Door een aantal gebeurtenissen, maakte ik mijzelf behoorlijk klein. Nu weet ik dat dit mij juist sterker gaat maken. Mijn potentiële klanten hebben mij nodig omdat ik super belangrijk voor ze ben! Dankjewel Debbie voor de mooie inzichten die je mij weer gegeven hebt.

Plaats een reactie

Mag ILOVEYOURBRAND cookies plaatsen? Met deze cookies kunnen wij je website bezoek analyseren en verbeteren.
Meer informatie vind je in onze privacyverklaring.