Ontketen de kracht in jezelf | Mindset| Winstgevend ondernemerschap| Debbie Bernasco

Podcast EP 38: 7 tips om je omgeving te veranderen zodat je 10x beter gaat worden in je ondernemerschap

Veel ondernemers willen winstgevend ondernemen en in volle rijkdom leven. Ik merk dat dat laatste overigens steeds meer wordt geaccepteerd.

Steeds meer ondernemers willen bij de 3% uitermate succesvolle en winstgevende ondernemers horen. Ik vind dat mooi, want hoe meer geld ondernemers te spenderen hebben, hoe groter hun rol gaat zijn in de economie.
Het gevolg van uitgeven of investeren van geld is meer werkgelegenheid. Hoe gaaf is het dat wij daar een (grote) rol in kunnen spelen?

Nu snap ik dat jij ook graag bij die 3% wilt horen en ik doe er heel veel aan om ondernemers te inspireren, zodat zij winst gaan creëren en harde cashflow op hun rekening krijgen.

Als jij dat écht wilt, ga ik je een heel belangrijk advies geven. Iets wat door veel ondernemers wordt onderschat. Als je beter wilt worden, zorg dan dat je omgeving verandert.

In mijn podcast leg ik in 7 tips uit, hoe je dit het beste kunt doen.

Ik wens je veel luisterplezier.

ABONNEER JE HIER OP MIJN PODCASTSHOW

Opt In Image
Schrijf je in voor mijn waardevolle blogs, video’s en podcasts, zodat je continu op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen en trends.
Met mijn inschrijving geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring
Geen reacties

Plaats een reactie

Mag ILOVEYOURBRAND cookies plaatsen? Met deze cookies kunnen wij je website bezoek analyseren en verbeteren.
Meer informatie vind je in onze privacyverklaring.