Ontketen de kracht in jezelf | Mindset| Winstgevend ondernemerschap| Debbie Bernasco

Podcast EP :37 Hoe schrijf je een eigen boek – Interview met Grand Lady Veron Goemans

Ik heb lang getwijfeld: zou ik nu wel of geen boek schrijven? De kogel is door de kerk 😉 Ik ga het doen! Waarom? Ik ben de enige businesscoach die haar klanten alles leert over hoe je vanuit rijkdomsbewustzijn, de juiste marketing en ondernemerschap een winstgevend bedrijf kunt opbouwen. Rijkdom en winst creëer je vanuit liefde en vertrouwen. Het is uniek, omdat ik mijn eigen beproefde methodiek daarvoor heb ontwikkeld.

In mijn zoektocht naar iemand die mij hierbij zou kunnen helpen, stuitte ik tijdens het googlen op een aantal namen. Maar zoals altijd wil ik voor de allerbeste gaan, want dan krijg ik ook het allerbeste. Vandaar dat ik grandlady Veron Goemans heb uitgenodigd om naar mijn studio te komen. Ik was benieuwd wat voor mindset je moet hebben voor een boek en of het makkelijk is om je boek in eigen beheer uit te geven. En waar moet een boek aan voldoen, hoe start je eigenlijk?

Veron Goemans is er van overtuigd dat iedereen een boek moet schrijven. Als je wilt weten waarom, luister naar mijn podcast, dan hoor je haar antwoord. Niet alleen op deze vraag, maar ook op de andere vragen.

P.S. het is een juicy podcast geworden. Ik had van te voren gevraagd of ik ‘carte blanche’ kreeg bij het stellen van mijn vragen. Ik kreeg een dikke ‘JA’ en dat heeft ze geweten 😉

BESTEL HIER NOG 1 VAN DE 5 LAATSTE KAARTEN VOOR MIJN EVENT:” VAN SCHAARSTE NAAR WINSTGEVEND ONDERNEMERSCHAP OP 1&2 NOVEMBER.

ABONNEER JE HIER OP MIJN PODCAST

DOWNLOAD HIER DE CHECKLIST HOE JE EEN BOEK MOET SCHRIJVEN

Opt In Image
Schrijf je in voor mijn waardevolle blogs, video’s en podcasts, zodat je continu op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen en trends.
Met mijn inschrijving geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring
Tags:
4 Reacties
 • Mercedes Choufoer

  27 september 2018 at 12:50 Beantwoorden

  Heel leuk en interessant interview met Veron Goemans. Krijg direct zin en moed om een boek te schrijven.

  • Veron Goemans

   27 september 2018 at 16:43 Beantwoorden

   Oh wat leuk om te horen Mercedes, dank je wel voor het compliment!
   Als je een vraag hebt, stel hem hier gerust.

 • Gaby Poetiray

  28 september 2018 at 10:31 Beantwoorden

  Geweldig om jullie zo te horen, wat een enthousiasme. Succes beiden met jullie booek!

 • Veron Goemans

  30 september 2018 at 07:58 Beantwoorden

  Dank je wel voor je enthousiaste reactie Gaby.

Plaats een reactie

Mag ILOVEYOURBRAND cookies plaatsen? Met deze cookies kunnen wij je website bezoek analyseren en verbeteren.
Meer informatie vind je in onze privacyverklaring.