Het is mijn missie om ondernemers verder te helpen en een succesvol bedrijf op te bouwen. Waarom? Omdat ik geloof dat iedereen een succesvol ondernemer kan worden. Ik ben daar zelf namelijk het levend bewijs van. Zwaar dyslectisch twijfelde men vroeger hard aan mijn capaciteiten. Mijn docenten zeiden letterlijk tegen mijn moeder: “Debbie? Tja, caissière is voor haar het hoogst haalbare.” Pijnlijk, vooral omdat ik toen al het gevoel had dat ik zoveel meer kon. En dat bleek. Want juist omdat ik ontzettend leergierig ben, heb ik me flink kunnen ontwikkelen.

Ik doorliep de LBO, MBO, HBO en studeerde af in Marketing & Communicatie en Online Marketing op Beeckesteijn Businessschool. En dat is niet alles, want op latere leeftijd deed ik ook nog Regie en Camera. Daarnaast heb ik de BUSINESS MASTERY van Tony Robbins gevolgd. Want alles is mogelijk en waar een wil is, is een weg.

Toen ik in 2000 startte als ondernemer met mijn 1e reclamebureau, kende ik een vreselijk slechte start. Geen klant zat op me te wachten en men adviseerde mij meer aan acquisitie te doen. Een prima advies wellicht, maar niet voor mij, want ik bleek er ontzettend slecht in. Na grondig onderzoek kwam ik er echter achter hoe je ervoor zorgt dat klanten verliefd op je raken en jóu benaderen in plaats van andersom. Met die kennis ontwikkelde ik de ILOVEYOURBRAND-methode. Een methode gebaseerd op de 5 fases van verliefdheid, waarmee je een LOVEBRAND wordt en niet meer in je carrière hoeft te acquireren. Ik bouwde daar vijf zeer succesvolle bedrijven mee op, waarvan ik er inmiddels drie heb verkocht.

Zelf geloof ik dan ook dat ik voor het ondernemerschap geboren ben. Ik zie kansen en benut ze. Vanuit die wetenschap leer ik sinds juni 2015 hogeropgeleide ondernemers hoe ze met de ILOVEYOURBRAND-methode een succesvol en winstgevend bedrijf kunnen opbouwen. Op een makkelijke en efficiënte manier bovendien, zodat je als ondernemer genoeg tijd overhoudt voor je gezin, familie, vrienden en jezelf.Bij de ILOVEYOURBRAND-methode draait het om liefde en relevante kennis. Liefde is de meest sterke emotie die mensen aantrekt. Ik leer ondernemers vanuit liefde, wijsheid, compassie, kennis en respect te ondernemen.

Sinds 2015 heb ik inmiddels honderden ondernemers geleerd hoe je de ILOVEYOURBRAND-methode kunt inzetten. Met alle bezieling die ik in me heb laat ik mijn klanten ervaren hoe je gelukkig en succesvol kunt ondernemen. Om een ‘Happy Entrepreneur’ te zijn. Ook spreek ik volle zalen ondernemers toe en inspireer hen op gebied van winstgevend ondernemerschap, LOVEBRANDING en Marketing.

Mijn kracht als coach:

Mijn kennis en ervaring uit 17 jaar branding en het bouwen van LOVEBRANDS. Ik heb 4 succesvolle bedrijven opgebouwd en een succesvol online platform. Ik weet dus waar ik het over heb.

Mijn enthousiasme, betrokkenheid en energie waardoor ik jou met mijn coaching help je doelen te realiseren. Ik inspireer je, ik daag je uit, ik houd je scherp, ik ben er voor je.

Ik ben gelukkig en succesvol en wil heel graag van iedere ondernemer van Nederland een gelukkige, succesvolle ondernemer maken. Daar sta ik mee op en ga ik naar bed.

Mag ILOVEYOURBRAND cookies plaatsen? Met deze cookies kunnen wij je website bezoek analyseren en verbeteren.
Meer informatie vind je in onze privacyverklaring.