Mijn zondagsritueel

Vanaf de eerste zondag in mijn ondernemerschap in 2000 heb ik het volgende ritueel: Na mijn ontbijt loop ik naar mijn kamer en ik dank het universum voor de afgelopen week: de mooie dingen waar ik liefdevol op terug kan kijken en de mindere mooie dingen waarin een boodschap schuilt. Ik waardeer deze innerlijke rijkdom en ik waardeer waar ik sta in mijn leven en in het ondernemerschap.

Dan pak ik mijn schrift en bekijk ik wat mijn doelen waren van de afgelopen week. Welke heb ik gehaald, welke schuiven door, wat waren mijn leermomenten, welke mensen heb ik mogen ontmoeten en wat heb ik van hun mogen leren. En ik schrijf kort op welke vraag ik de komende week beantwoord wil zien en waarom.
Ik doe dit al 18 jaar en ieder jaar lees ik terug waar ik heb mogen groeien en wat voor effect dat heeft op mijn bedrijven.
Het gaat erom dat jezelf aanmoedigt. En dat je waardeert welke mooie stappen je hebt gezet. Als je daarentegen ontevreden bent over je vooruitgang, blokkeer je de natuurlijke energie stroom van klanten en omzet.
Moedig jezelf aan, wees begripvol. Alles is goed, ook het zien wat niet werkt.
Geniet en maak het beste van iedere fase van je groei.

Accepteer dat je groei zich voltrekt in golfbewegingen. Focus je op de toppen. Focus je op vooruitgang. Niemand groeit in zijn geheel in een beweging. Dus af en toe kun je wat terugval krijgen of het kan lijken dat je een beetje blijft hangen.
Klagen verpest alles wat je creëert en je haalt jezelf steeds verder omlaag en je gaat je steeds slechter voelen. Geklaag trekt geklaag aan. Maar het goede nieuws is je kunt er NU mee stoppen. Jij hebt die POWER in je.

Open jezelf voor verandering en richt je op harmonie en focus op vooruitgang. Leg het accent op wat je wel wilt: een winstgevend bedrijf, liefde, geld, succes geluk en rijkdom. En dat start vanaf nu 😃

Opt In Image
Schrijf je in voor mijn waardevolle blogs, video’s en podcasts, zodat je continu op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen en trends.
Met mijn inschrijving geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring
Geen reacties

Plaats een reactie

Mag ILOVEYOURBRAND cookies plaatsen? Met deze cookies kunnen wij je website bezoek analyseren en verbeteren.
Meer informatie vind je in onze privacyverklaring.