Kies je Businessfriend niet vanuit veiligheid

Businessfriends. Heel belangrijk. Je kan eigenlijk niet zonder. Want ondernemen doe je samen en brengt je verder.
Veel ondernemers echter, maken hun keuze voor een bussinessfriend op basis van veiligheid. En niet zozeer vanuit het inzicht om elkaar uit te dagen en te inspireren. Terwijl je dat eigenlijk wel wilt. Vaak kies je dus voor een businessfriend die op je lijkt. Ik zie dit veel gebeuren in mijn omgeving. In eerste instantie ook bij deelnemers van mijn eigen programma’s. Maar is dat verstandig? Nee! In mijn video leg ik je uit dat die veilige keuze je niet verder brengt en hoe dat komt.

Opt In Image
Schrijf je in voor mijn waardevolle blogs, video’s en podcasts, zodat je continu op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen en trends.
Met mijn inschrijving geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring
Geen reacties

Plaats een reactie

Mag ILOVEYOURBRAND cookies plaatsen? Met deze cookies kunnen wij je website bezoek analyseren en verbeteren.
Meer informatie vind je in onze privacyverklaring.