Het ILOVEYOURBRAND halfjaarprogramma staat in het teken van doorbreken met je bedrijf

In het halfjaar programma komen alle noodzakelijke onderwerpen en relevante tools aan bod om met je bedrijf door te breken. Het programma is heel praktisch. Met de juiste stappen in de juiste volgorde.

Wat krijg je elke maand?

  • Een lesmodule bestaande uit video’s, kennisdocumenten en opdrachten
  • Deelname aan een Mastermindgroep onder begeleiding van Debbie
  • Q&A sessie waarin je allerhande vragen kunt stellen aan Debbie
  • Online Masterclass van een expert
  • Online kennis- en inspiratiewebinar
  • Motivatievideo
  • 1 op 1 Skype coaching met Debbie. Gedurende het gehele jaar coach ik je persoonlijk en intensief.

Elk kwartaal 2 live-trainingsdagen
Het programma start met een tweedaagse kick-off bijeenkomst. In het andere kwartaal zijn er ook 2 live-trainingsdagen. Ik geloof in de kracht van samenzijn en van elkaar leren. Daarom combineer ik online lessen met live-bijeenkomsten. Tijdens elke live-trainingsdag ga ik specifieker in op belangrijke thema’s, krijg je de laatste kennis en trends en ben ik je klankbord en vraagbaak. Uit ervaring weet ik dat je écht stappen maakt tijdens dit soort live dagen.

Gedurende de gehele periode maak je deel uit van de speciale ILOVEYOURBRAND Facebookgroep.

“Door de coaching van Debbie en het stap voor stap werken met haar beproefde methode hebben wij op 1 middag € 27.500 omgezet. Dat is nog nooit gebeurd!”

– ESTHER VAN VOORST

“Door het programma en de coaching van Debbie steven ik af op € 100.000 en meer. Ik ben nog geen 1 jaar ondernemer. Ik ga mijzelf een Audi kado doen. Dit had ik nooit in mijn eentje gered.”

– JUDITH TAKENS

“Yesss… door ILOVEYOURBRAND! Binnen 2 weken mijn beoogde klanten en omzet binnengehaald door hogere prijzen te vragen en te gaan staan voor wat ik waard ben.”

– MARIJE DE JONG

“Mijn jaaromzetdoel van € 80.000 durfde ik eigenlijk niet hardop uit te spreken, want ik dacht dat haal ik nooit en te nimmer. Dankzij mijn deelname aan ILOVEYOURBRAND en de coaching van Debbie heb ik aan het eind van het jaar zelfs € 85.000 omgezet!”

– IRENE PUT

“Door ILOVEYOURBRAND kreeg ik binnen 1 maand 11 nieuwe klanten.”

– GABY JURCZYK

“Door het programma van Debbie heb ik zoveel zelfvertrouwen en focus gekregen. Ik sta helemaal in de actiestand. En YES, met de juiste marketing zit mijn programma VOL.”

– RILANA ALTENA

“Binnen 1 week kreeg ik drie nieuwe klanten en betaalde de klanten mijn prijzen die ik door het programma van Debbie had verhoogd”

– NYNKE VERWER-GROEN

“Binnen 1 maand had ik € 10.000 omgezet.”

– MARCEL VAN KANTEN

Mijn halfjaarprogramma ILOVEYOURBRAND start januari 2019. Wil je meer weten over dit programma? Of wil je hierover graag een keertje skypen?

Stuur mij een mailtje en ik neem binnen 48 uur contact met je op.

  • Met mijn inzending geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mag ILOVEYOURBRAND cookies plaatsen? Met deze cookies kunnen wij je website bezoek analyseren en verbeteren.
Meer informatie vind je in onze privacyverklaring.