Dit jaar onderneem ik alweer 16 jaar. Een tijd waarin ik enorm veel heb geleerd en nóg meer energie heb verkregen. Want dat laatste geeft ondernemen mij. Ik denk dan ook weleens dat ik voor het ondernemerschap geboren ben. Deze 15 jaar is voor mij een prachtige tijd geweest,  ik heb 4 succesvolle bedrijven opgebouwd (waarvan 2 verkocht) een bedrijfspand gekocht en honderden klanten geholpen. Ik kan oprecht zeggen dat ik dankbaar ben.

Ik hou gewoon zóveel van het bedenken, het doen en het uiteindelijke bouwen! Dat van niets íets maken, geeft mij bergen aan energie. Maar het mooist vind ik het nog steeds om mijn klanten blij te maken. Dat ik ze letterlijk zie groeien.

Dáár ben ik enorm dankbaar voor en voelt voor mij echt als rijkdom. Daarom, omdat ik met zoveel plezier onderneem, wil ik jullie en mijn klanten graag iets teruggeven. In dit geval mijn e-book, 16 tips die mij een succesvol ondernemer maakten. Ik zou zeggen: doe er je voordeel mee, en gebruik de tips die goed bij je passen.

Ik zou het erg leuk vinden als je mij laat weten wat je van mijn e-book vindt.

Liefs,

Ontvang mijn e-book: “16 tips die mij een succesvol ondernemer maakten”

Met mijn inschrijving geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring

Mag ILOVEYOURBRAND cookies plaatsen? Met deze cookies kunnen wij je website bezoek analyseren en verbeteren.
Meer informatie vind je in onze privacyverklaring.