Geen acquisitie? Wel altijd klanten?

Be a LOVEBRAND

Direct aanmelden

Ik haat acquisitie. Ik kan het niet, en het hoort ook niet bij mij. Maar hoe ga je als ondernemer dan nieuwe klanten krijgen? Voor mij was dat een grote worsteling. Toen ik mijn eerste bedrijf begon, had ik een goed netwerk dat ervoor zorgde dat ik in eerste instantie veel opdrachten kreeg.

Op een gegeven moment droogden die opdrachten vanuit dit netwerk echter op. Het maakte mij echt wanhopig. Het water stond me tot aan mijn lippen. De rekeningen bleven namelijk binnenkomen en moesten nu eenmaal betaald worden.

Ik had dus geen keus: ik móest wel gaan acquireren. Ik vond het verschrikkelijk. Niets voor mij, en op een geven moment dacht ik dan ook: ‘Hier moet ik écht mee stoppen. Want dit is gewoonweg niet goed voor mijn eigenwaarde.’

Ik bedacht me dat het eigenlijk dat toch wel heel fijn zou zijn als klanten naar míj toe zouden komen in plaats van andersom. Want ik had en heb toch zo’n passie voor mijn vak, voor mijn klanten! Ik wist echter alleen nog niet hoe.

En toen, ineens, viel bij mij het kwartje. Klanten moesten verliefd op me worden! Op mij, mijn bedrijf, mijn diensten en producten. Ik wilde een LOVEBRAND worden.

In korte tijd heb ik toen een methode bedacht hoe dit zou gebeuren. Hoe klanten verliefd op me zouden worden, en daarmee ook op mijn diensten en producten. En echt waar, vanaf dat moment heb ik geen acquisitie meer hoeven te doen. Klanten kwamen naar mij, ze wilden met mij zaken doen. Het zorgde er zelfs voor dat ik 4 succesvolle bedrijven opbouwde, waarvan ik er inmiddels 2 heb verkocht.

Dus heb jij geen of onvoldoende klanten? Geeft je dat veel zorgen? Wil je dat niet meer? Volg dan mijn GRATIS training waarin ik je leer hoe klanten steeds naar jou komen zonder acquisitie. Ik leer je een LOVEBRAND worden.

In video 1 leer ik je hoe je positioneert zodat klanten jou gaan opmerken.

In video 2 leer ik je hoe jij klanten in het hart kunt raken.

In video 3 leer ik je hoe klanten jou gaan benaderen.

SCHRIJF JE IN VOOR MIJN GRATIS VIDEOTRAINING

Met mijn inschrijving geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring

Mag ILOVEYOURBRAND cookies plaatsen? Met deze cookies kunnen wij je website bezoek analyseren en verbeteren.
Meer informatie vind je in onze privacyverklaring.