Energyze Mindset Tool

Reset je negatieve gedachten in 3 stappen. Blijvend.

Direct aanmelden

Herinner je ‘em nog, de dag dat je had besloten om te gaan ondernemen? De energie die je toen voelde om andere ondernemers te helpen met jouw kennis, ervaring en expertise? Denk er maar eens aan terug. Hoe vol zelfvertrouwen je was, vastbesloten om een mooi, succesvol bedrijf op te bouwen. Je was namelijk maar al te vastberaden. Trots. Er in álles van overtuigd dat jij had wat het nodig is om klanten slimmer, sneller en beter te maken. Een heerlijk, gelukzalig gevoel dat je wel voor altijd vast zou willen houden.

Is dat gelukt? Dat laatste? Heb jij het inderdaad vast kunnen houden en kunnen bouwen aan dat succesvolle bedrijf dat jij voor ogen had? Of viel het toch tegen en ben je langzaam je zelfvertrouwen verloren? Want geloof me, dat zou niet uniek zijn. Je zou zeker niet de eerste ondernemer zijn die te maken krijgt met angsten die je bevriezen en letterlijk tegenhouden om in beweging te komen. Integendeel. Veel ondernemers krijgen vroeg of laat te maken met een allesoverheersende angst en een stemmetje in het hoofd dat continu dingen zegt als:

Ik ben niet goed genoeg

Wie zit er nou op mij te wachten

Ik ben bang om te falen

Ben ik het wel waard om dit bedrag te vragen

Er zijn al zoveel ondernemers als ik

Nu zal ik niet zeggen dat ik die angst gehad heb, want angst voor ondernemen heb ik nooit gekend, maar dat ik weet wat angsten met je doen is zeker. Zelf heb ik namelijk jarenlang straatvrees gehad, tot paniekaanvallen aan toe, maar heb dat inmiddels voor bijna 95% overwonnen. Gelukkig maar, want wat angst met je doet, de hele verhalen die erdoor in je hoofd spelen: ik wens het niemand toe.

Sterker nog, ik heb er alles voor over om jou te leren hoe je die angst overwint. Ik doe dat bij ondernemers die ik leer om ondernemingsangst in 3 stappen definitief te overwinnen.

Ik leer je hoe jij je gedachten duurzaam kunt resetten naar een gemoedstoestand van Liefde, Flow, Energie en Creatiekracht.

Schrijf je hieronder in voor mijn GRATIS Online Video Training:

Met mijn inschrijving geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring

Mag ILOVEYOURBRAND cookies plaatsen? Met deze cookies kunnen wij je website bezoek analyseren en verbeteren.
Meer informatie vind je in onze privacyverklaring.