EP:17 Part 2 interview met Lou Niestadt over vrijheid en creativiteit in het ondernemerschap

En hier kunnen jullie luisteren naar het tweede gedeelte van mijn interview met Lou Niestadt. Wat heb ik trouwens veel positieve reacties mogen ontvangen bij deel 1 over haar verfrissende kijk op het ondernemerschap! Lekker eigen, transparant en geen bla bla. En veel ondernemers herkende de Facebook-bubbel, hoe zij die benoemde.

Part 2 van het interview gaat meer over het ondernemerschap. Ik wens je weer veel luisterplezier.

Wil jij mijn podcast graag direct ontvangen op je mobiele telefoon? Abonneer je dan via itunes en dat kan hier. En je zou mij een enorm plezier doen als je een rating achterlaat, want alles is mij gelegen om een inspirerende podcast voor jou te maken. Alvast bedankt!

Opt In Image
Schrijf je in voor mijn waardevolle blogs, video’s en podcasts, zodat je continu op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen en trends.
Met mijn inschrijving geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring
1Reactie
  • ze

    24 april 2017 at 18:15 Beantwoorden

    Heb 2 leuke uurtjes gehad met het luisteren naar deze podcast. Inspirerend! Heb deze geluisterd lekker op de bank!
    Dank

Plaats een reactie

Mag ILOVEYOURBRAND cookies plaatsen? Met deze cookies kunnen wij je website bezoek analyseren en verbeteren.
Meer informatie vind je in onze privacyverklaring.