Jij als startende ondernemer bent een expert!

Vandaag gaat mijn MONDAY MORNING BUSINESS BOOST over het belang van kennis delen. Veel startende ondernemers die hun business online willen opbouwen, vinden zichzelf geen expert. En hebben het idee dat ze geen kennis hebben te delen. Maar is dat wel zo? In deze MMBB vertel ik je waarom jouw klanten wel degelijk op jouw kennis zitten te wachten.

Opt In Image
Schrijf je in voor mijn waardevolle blogs, video’s en podcasts, zodat je continu op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen en trends.
Met mijn inschrijving geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring
2 Reacties
  • Wilma Vos

    25 september 2017 at 11:11 Beantwoorden

    Goede boost, Debbie! Ik denk ook regelmatig: wie zit er nu op mij en mijn bedrijf te wachten? Maar wat jij hier vertelt, is zeker een eye opener. Mijn ideale klant past bij het (kennis)niveau dat ik bied!

Plaats een reactie

Mag ILOVEYOURBRAND cookies plaatsen? Met deze cookies kunnen wij je website bezoek analyseren en verbeteren.
Meer informatie vind je in onze privacyverklaring.