logo-ilyb-wit

Summer Business Breakthrough

17 augustus 2017

Jouw succes en geluk liggen dichter bij dan je denkt. Om je zakelijk succes en je persoonlijk geluk te pakken, heb je alleen een doorbraak nodig. Die geef ik je deze zomer.

Het is mijn missie om iedere ondernemer in Nederland en België gelukkig en succesvol te maken. Vanuit liefde, daadkracht en dat wat jou anders maakt.

EPSON MFP image
Kom naar de ILYB SUMMER BUSINESS BREAKTHROUGH op 17 augustus en ik wijs je de weg naar de doorbraak in je zakelijk succes en persoonlijk geluk!

Dat we vaak hetzelfde blijven doen met hetzelfde resultaat heeft allerlei oorzaken:

 • We durven geen risico te nemen

 • We komen niet uit onze comfort zone

 • We kennen onze eigen kracht niet goed genoeg

 • We stellen verandering uit door de waan van de dag

 • We zijn te somber over onze kansen

Zijn dat drempels die je belemmeren? Die je in weg zitten om echt de stap te zetten naar een nieuwe manier van denken en werken? Die je verlammen en laten verkrampen om in actie te komen?

debbie-bernasco

Herken je die drempels? Ik wel.

Mijn docenten zeiden vroeger tegen mij dat ik het niet verder zou schoppen dan caissière. Ik had angststoornissen en was woordblind: een zorgenkind. Maar ik overwon het allemaal en bouwde vier succesvolle bedrijven op. Toen was er succes, geld en geluk.

Tenminste, tótdat een echtscheiding mij alles afnam. Ik dwong mezelf opnieuw te beginnen met de juiste mindset en marketing vanuit mijn eigen kracht. Binnen één jaar bouwde ik weer op waar ik van droomde. Wat vallen en opstaan is, weet ik als geen ander. Succes, verlies, angsten: ik heb het gevoeld en doorleefd. Juist daarom sta ik waar ik nu sta en laat ik je met liefde ontdekken hoe jij door je barrières breekt, over je drempels stapt. En hoe je vanuit je hartsverlangen je talenten en capaciteiten optimaal benut als opmaat naar succes.

Want vanuit jouw hartsverlangen en nét buiten die barrières, nét over die drempels ligt ook jouw zakelijk succes en je persoonlijk geluk. Binnen handbereik. Voor het grijpen. Bij jouw doorbraak draait het vooral om mindset: die bepaalt voor 75% of je komt waar je wilt zijn. Naast die juiste gedachten is creatieve, onderscheidende marketing en ondernemerschap belangrijk. Een strategie vanuit je eigen karakter en kracht.

TIJDENS DE ILYB SUMMER BUSINESS BREAKTROUGH OP 17 AUGUSTUS LAAT IK JE SCHAKELEN NAAR DE JUISTE MINDSET EN ONTDEK JE JOUW PERSOONLIJKE ONDERNEMERS- EN MARKETINGKRACHT OM DOOR TE BREKEN NAAR SUCCES EN GELUK!

Wat levert het op?

 • een plan van aanpak om direct door te breken met je bedrijf

 • verdubbeling van je energie

 • de juiste ondernemersskills

 • een boost aan zelfvertrouwen

 • (her)vinden van je innerlijke drive die jou onbegrensd laat ondernemen

 • hoe je in kalmte en rust kunt ondernemen

 • een Uberfocus om waanzinnige resultaten te behalen

 • het geheim hoe je zonder acquisitie klanten en omzet kunt krijgen

Dit is jouw kans om in actie te komen. Jouw moment om op de helft van het jaar het roer goed te zetten en te houden. Gun jezelf deze kans!

EPSON MFP image

Dit event staat voor kennis, bewustzijn, energie en actie. Daarbij word ik ondersteund door:

raffie

Raffie Flasch – Meditatie

Contact_v3

Sherrol Wijnaldum - Energizer

Mirjam

Mirjam van den Broek

hug 2

Bij dit zomerevent staan liefde, creativiteit, verbinding, energie, zelfkennis en ondernemerskennis centraal. Daarmee zet ik je deze zomer op scherp, zodat je de tweede helft van dit jaar begint met een ongekend nieuwe dynamiek. Met de positieve daadkracht om je bedrijf op of uit te bouwen, klanten aan te trekken zonder acquisitie en de balans tussen zakelijk succes en persoonlijk geluk te vinden. Dat deed ik al voor veel andere ondernemers en dat doe ik ook graag voor jou!

Business- en marketingskills, meditatie, reflectie, doelen stellen: tijdens de Business Breakthrough maken we jouw zakelijke en persoonlijke doelen en verlangens tastbaar en brengen we ze dichtbij.

Zelf volg ik de BUSINESS MASTERY van Tony Robbins. Hij is mijn coach. Zijn meer dan waardevolle lessen en successtrategieën wil ik met je delen voor jouw doorbraak.

Ervaringen

Eerdere ervaringen deelnemers

“Liefdevol, daadkrachtig vanuit oprechte verbinding. Zo was het voor mij. Een event waarin innerlijke groei plaatsvond en ik duidelijke kennis en een stappenplan heb over hoe ik mijn bedrijf verder kan opzetten als een echte ondernemer. 
Want ondernemen is een vak apart!”

Nathalie Bougie

 "Ik ben zo blij dat ik mij heb ingeschreven. Dit is LIFECHANGING. Ook voor mijn bedrijf."

Minchenu Maduro

“De afgelopen twee dagen was ik op een event over marketing en ondernemerschap. Niet geheel onbelangrijke kost, nu ik écht zelfstandig ben. Veel geleerd en geïnspireerd geraakt voor de volgende stappen door deze energieke, inspirerende en grappige dame.”

Janna Bakker

“Net thuis van een super inspirerend event van Debbie Bernasco. Véél nieuwe informatie en inspiratie opgedaan voor mijn onderneming en leuke mooie contacten met collega ondernemers. Mijn hoofd zit vol nieuwe plannen!”

Mirjam van den Broek

“The day after het 2 daagse evenement continu fantastisch verdienen van Debbie Bernasco. Wat een eye opener voor mij! Het is zo mooi om te zien hoe betrokken iemand kan zijn bij de mensen die ze coacht. Debbie is voor mij de ‘Beyoncé van het ondernemerschap’. Ze geeft elke ondernemer de kans om te groeien en te leren. Echt uniek.”

Sherrol Wijnaldum

“Wat een ontzettend inspirerend event. En wat heb ik weer veel geleerd. Ik voel me heel erg fijn bij de community van Debbie Bernasco.”

Nancy Vielevoye
bg schoenen-1

"Ontdek het onmisbaar inzicht voor een gelukkig en succesvol leven”

De ILYB SUMMER BUSINESS BREAKTROUGH is de dag van jouw doorbraak, waar je je leven lang plezier van hebt. Ik wil deze dag graag veel mensen inspireren met mijn verhaal, mijn boodschap en mijn successen met mindset en creatieve marketing. Want wat ik kan, kan jij ook! Ik ga het je leren.

Je investering is € 117. Een bescheiden prijs voor jouw doorbraak naar zakelijk succes en persoonlijk geluk!

O, JA! Omdat het event in de zomer plaatsvindt, wil ik je trouwens vragen om je gewoon lekker zomers aan te kleden. Dus laat je businesskleding maar thuis!

 • ilona

  Ilona Dost

  "Na het event van Debbie, haalde ik in dezelfde week 5 nieuwe klanten binnen. Het is een geweldig inspirerend event."

EPSON MFP image

Details

Datum: 17 augustus 2017

 Investering: € 117

Tijden: 09:30 - 17:00 uur

Locatie: Brasserie Zuiderzoet, Slingerweg 5, Zeewolde

© 2017 The Summer Business Breakthrough is een onderdeel van ILOVEYOURBRAND.

Algemene voorwaarden | Ontwerp + realisatie door Online Precision