Sta jij jezelf toe om goed te verdienen

Heb je weleens in de ogen gekeken van gelukkige en succesvolle ondernemers? Nee? Dan heeft dat wellicht een reden, omdat je daar drie dingen in ziet:

  1. Ze doen waar ze gelukkig van worden;
  2. ze zijn van betekenis;
  3. Zij verdienen goed geld.

Ja, ze verdienen geld. En goed ook, al is het begrip ‘goed’ voor iedereen verschillend. De een is namelijk al blij met 50.000 euro, de ander met 150.000 euro en weer een ander kijkt pas op bij 500.000 euro. Het is maar waar je tevreden mee bent, toch?

Maar laten we het vandaag eens over geld verdienen hebben… wat is dat met veel vrouwelijke ondernemers die het lastig vinden om geld te verdienen? Jij bent dat toch waard?! Jouw relevante kennis vertegenwoordigt gewoonweg waarde in geld. Mannen zijn hier veel makkelijker onder.

Geld, zo moet je begrijpen, is niet veel anders dan een ruilmiddel. Het bekostigt jouw lifestyle. En laten we eerlijk zijn, jij wilt toch ook een fantastisch droomleven? Een leven dat je in kan vullen zoals jíj dat wilt? Wat zijn jouw verlangens hierin?

Zou jij niet ook graag willen investeren in jezelf, op vakantie gaan, trainingen en super gave programma’s volgen en chique uit eten gaan? Of droom jij misschien wel van die ene Mini of Mercedes, of van eindelijk vrienden op jouw kosten een heerlijk dagje mee uit nemen?

En trouwens, hoe staat het met je gezin? Hoe jong of oud je kinderen ook zijn, je wilt hen namelijk graag iets meegeven: LIEFDE! En misschien vind je het daarbij wel belangrijk dat ze op verschillende sporten zitten, wil je er elke schoolvakantie op uit of wil je met het hele gezin op een verre vakantie. Of misschien vind jij het juist heel belangrijk dat jij je kinderen simpelweg een thuis kunt geven.

De kans bestaat dat als jij dit leest, je misschien wel denkt: ‘FUCK, dit wil ik! Ik wil meer geld verdienen dan ik nu doe. Ik wil ook mijn lifestyle kunnen bekostigen en goed voor mijn gezin zorgen. Op mijn eigen manier!

Zelf vind ik het in ieder geval heel belangrijk dat je niet afhankelijk bent, maar zelfstandig je eigen geld kunt verdienen. Zónder dat je afhankelijk bent van je partner. Ik herinner me wat dat betreft nog precies wat mijn moeder zei:

“Wees niet afhankelijk van anderen, Debbie! Zorg ervoor dat je altijd je eigen boterham kunt verdienen.”

Ik heb daar al vroeg naar geluisterd en kan daarom sinds 2000 mijn eigen broek ophouden. En doe dat nog steeds. En bovendien: ik kan zonder druk mijn eigen droomleven bekostigen. En dat vind ik zó fijn. Ik voel geen enkele druk op mijn schouders en doe alles in alle vrijheid.

In mijn nieuwe videoblog vertel ik je hoe jij ook vol zelfvertrouwen omzet kunt realiseren, met zoveel mogelijk vrije tijd.

Veel kijkplezier!

DOE MEE MET THE HAPPY ENTREPRENEUR MOVEMENT. WEET JE WAAROM??
P.S. De reden dat ik weer een nieuwe Happy Entrepreneur MOVEMENT organiseer is dan ook dat veel ondernemers worstelen met hun ondernemerschap. Ze zijn niet gelukkig en verdienen niet genoeg geld.Tegen hen zou ik willen zeggen: maak een nieuwe stap op jouw levenspad en doe GRATIS mee met The Happy Entrepreneur MOVEMENT. Ik reik jou handvatten aan om een succesvol en gelukkig ondernemer te worden.

Ik leer jou een verrassend simpel idee van 8 gewoontes die je leven totaal veranderen. Je gaat duurzaam innerlijke en materiële rijkdom aantrekken. Als jij voelt dat je diep van binnen klaar bent om die keuze te maken en met je leven een nieuwe richting in te slaan, meld je dan via onderstaande link gratis aan voor The Happy Entrepreneur MOVEMENT.

MELD JE HIER AAN!

Geen reacties

Plaats een reactie