Ik leer je stap voor stap hoe jij in 7 maanden € 75.000 verdient en hoe je dit vasthoudt en verder uitbouwt.

In dit 7 maanden-programma staan de belangrijkste factoren voor blijvend succesvol ondernemen centraal: gelukkig ondernemerschap, relevante content, ondernemersskils en de juiste marketing. Want je kunt wel klanten aantrekken, maar dat betekent nog niet dat je een goede, succesvolle ondernemer bent. Tijdens dit programma coach ik je persoonlijk en intensief. Ik leer je de successtrategieën van Tony Robbins.

Succesvol en blij ondernemerschap heeft alles te maken met gelukkig voelen, bezield ondernemerschap, van betekenis zijn, liefde voor je klant en een goede content- en marketingstrategie. Als dat allemaal goed zit, voel je je als ondernemer immers vrij, energiek, blij en dankbaar. Want klanten benaderen jou in plaats van andersom. Geen acquisitie. Wel klanten en omzet. Omdat je aantrekkelijk bent én jij voor hen een probleem oplost. Jij bent van betekenis.

We gaan in 7 maanden werken aan je businessconcept, methode en verdienmodel. Hoe lanceer je je product of dienst succesvol? Hoe bedenk je en maak je supergoede content die het hart van je klanten raakt? Hoe verzorg je impactvolle workshops en events? Hoe ontwikkel je een goed werkend marketingsysteem? En hoe bouw je je bedrijf succesvol (verder) uit? Deze onderwerpen komen allemaal aan bod.

Ik leer je om vanuit kalmte, rust en innerlijk vertrouwen te ondernemen. Zodat jij als LOVEBRAND een succesvol en gelukkig ondernemer wordt en blijft.

“Yesss… door ILOVEYOURBRAND! Binnen 2 weken mijn beoogde klanten en omzet binnengehaald door hogere prijzen te vragen en te gaan staan voor wat ik waard ben.”

– MARIJE DE JONG

“Mijn omzetdoel van € 80.000 voor 2016 durfde ik eigenlijk niet hardop uit te spreken, want ik dacht dat haal ik nooit en te nimmer. Dankzij mijn deelname aan ILOVEYOURBRAND en de coaching van Debbie heb ik aan het eind van het jaar zelfs € 85.000 omgezet!”

– IRENE PUT

“Door ILOVEYOURBRAND kreeg ik binnen 1 maand 11 nieuwe klanten.”

– GABY JURCZYK

“Door het programma van Debbie heb ik zoveel zelfvertrouwen en focus gekregen. Ik sta helemaal in de actiestand. En YES, met de juiste marketing zit mijn programma VOL.”

– RILANA ALTENA

“Binnen 1 week kreeg ik drie nieuwe klanten en betaalde de klanten mijn prijzen die ik door het programma van Debbie had verhoogd”

– NYNKE VERWER-GROEN

“Binnen 1 maand had ik € 10.000 omgezet.”

– MARCEL VAN KANTEN

Hoe ziet het programma er uit?

In dit programma coach ik je persoonlijk en intensief. Met mijn kennis en ervaring, mijn enthousiasme, mijn betrokkenheid en energie help ik jou om je doelen te realiseren. Ik leer je de successtrategieën van Tony Robbins.

Tijdens onze coachingsgesprekken help ik je om de kennis in de praktijk toe te passen. Ik inspireer je, ik daag je uit, ik houd je scherp, ik ben er voor je.

We starten met een kick-off bijeenkomst en er zijn 2 kennisdagen op locatie

Alle 7 modules omvatten video’s, kennisdocumenten en opdrachten

Er is een werkmap voor het gehele traject met diverse praktische tools

Diverse Mastermind groepen, die 1 x per maand een skype-sessie hebben

Facebook groep

 

Januari 2018 start de nieuwe editie van ILOVEYOURBRAND the next level. Wil je meer weten over dit programma? Of wil je hierover graag een keertje skypen?

Stuur mij een mailtje en ik neem binnen 48 uur contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

In 2017 ben ik weer door Meltwater verkozen tot meest invloedrijke vrouw in NL op gebied van contentmarketing