Ik leer je stap voor stap hoe jij in 7 maanden € 75.000 verdient en hoe je dit vasthoudt en verder uitbouwt.

In dit 7 maanden-programma staan de belangrijkste factoren voor blijvend succesvol ondernemen centraal: gelukkig ondernemerschap, relevante content, ondernemersskils en de juiste marketing. Want je kunt wel klanten aantrekken, maar dat betekent nog niet dat je een goede, succesvolle ondernemer bent. Tijdens dit programma coach ik je persoonlijk en intensief. Ik leer je de successtrategieën van Tony Robbins.

Succesvol en blij ondernemerschap heeft alles te maken met gelukkig voelen, bezield ondernemerschap, van betekenis zijn, liefde voor je klant en een goede content- en marketingstrategie. Als dat allemaal goed zit, voel je je als ondernemer immers vrij, energiek, blij en dankbaar. Want klanten benaderen jou in plaats van andersom. Geen acquisitie. Wel klanten en omzet. Omdat je aantrekkelijk bent én jij voor hen een probleem oplost. Jij bent van betekenis.

We gaan in 7 maanden werken aan je businessconcept, methode en verdienmodel. Hoe lanceer je je product of dienst succesvol? Hoe bedenk je en maak je supergoede content die het hart van je klanten raakt? Hoe verzorg je impactvolle workshops en events? Hoe ontwikkel je een goed werkend marketingsysteem? En hoe bouw je je bedrijf succesvol (verder) uit? Deze onderwerpen komen allemaal aan bod.

Ik leer je om vanuit kalmte, rust en innerlijk vertrouwen te ondernemen. Zodat jij als LOVEBRAND een succesvol en gelukkig ondernemer wordt en blijft.

Hoe ziet het programma er uit?

In dit programma coach ik je persoonlijk en intensief. Met mijn kennis en ervaring, mijn enthousiasme, mijn betrokkenheid en energie help ik jou om je doelen te realiseren. Ik leer je de successtrategieën van Tony Robbins.

Tijdens onze coachingsgesprekken help ik je om de kennis in de praktijk toe te passen. Ik inspireer je, ik daag je uit, ik houd je scherp, ik ben er voor je.

We starten met een kick-off bijeenkomst en er zijn 2 kennisdagen op locatie

Alle 7 modules omvatten video’s, kennisdocumenten en opdrachten

Er is een werkmap voor het gehele traject met diverse praktische tools

Diverse Mastermind groepen, die 1 x per maand een skype-sessie hebben

Facebook groep

 

Januari 2018 start de nieuwe editie van ILOVEYOURBRAND the next level. Wil je meer weten over dit programma? Of wil je hierover graag een keertje skypen?

Stuur mij een mailtje en ik neem binnen 48 uur contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.