Met mijn jaarprogramma ILOVEYOURBRAND leer ik jou hoe je voor winstgevend ondernemerschap gaat.

Hoe ziet het jaarprogramma eruit? Het bestaat uit 2 delen. Het eerste halfjaar staat in het teken van doorbreken met je bedrijf: hoe je je onderscheidend positioneert, hoe je naamsbekendheid opbouwt, hoe je zonder acquisitie klanten en omzet krijgt, hoe je je inkomen laat stijgen, hoe je je business met slimme marketing opbouwt.

In het tweede halfjaar staat het opschalen van je business centraal: hoe je je business kunt laten groeien, hoe je een goed werkend marketingsysteem ontwikkelt, hoe je efficiënte trustfunnels creëert zodat je een continu stroom aan klanten en omzet houdt en je steeds verder kunt opschalen. Om op een gemakkelijke én ontspannen manier goed te blijven verdienen, maar wel met meer vrijheid.

In het jaarprogramma komen alle noodzakelijke onderwerpen en relevante tools aan bod om een succesvol en winstgevend bedrijf op te bouwen rondom jouw ultieme lifestyle. Het programma is heel praktisch. Met de juiste stappen in de juiste volgorde.

Wat krijg je elke maand?

  • Een lesmodule bestaande uit video, kennisdocumenten en opdrachten
  • Deelname aan een Mastermindgroep onder begeleiding van Debbie
  • Q&A sessie waarin je allerhande vragen kunt stellen aan Debbie
  • Online Masterclass van een expert
  • Online kennis- en inspiratiewebinar
  • Motivatievideo
  • 1 op 1 Skype coaching met Debbie. Gedurende het gehele jaar coach ik je persoonlijk en intensief.


Elk kwartaal 2 live-trainingsdagen
Het programma start met een tweedaagse kick-off bijeenkomst. Elk kwartaal zijn er 2 live-trainingsdagen. Ik geloof in de kracht van samenzijn en van elkaar leren. Daarom combineer ik online lessen met live-bijeenkomsten. Tijdens elke live-trainingsdag ga ik specifieker in op belangrijke thema’s, krijg je de laatste kennis en trends en ben ik je klankbord en vraagbaak. Uit ervaring weet ik dat je écht stappen maakt tijdens dit soort live dagen.

Gedurende de gehele periode maak je deel uit van de speciale ILOVEYOURBRAND Facebookgroep.

“Yesss… door ILOVEYOURBRAND! Binnen 2 weken mijn beoogde klanten en omzet binnengehaald door hogere prijzen te vragen en te gaan staan voor wat ik waard ben.”

– MARIJE DE JONG

“Mijn jaaromzetdoel van € 80.000 durfde ik eigenlijk niet hardop uit te spreken, want ik dacht dat haal ik nooit en te nimmer. Dankzij mijn deelname aan ILOVEYOURBRAND en de coaching van Debbie heb ik aan het eind van het jaar zelfs € 85.000 omgezet!”

– IRENE PUT

“Door ILOVEYOURBRAND kreeg ik binnen 1 maand 11 nieuwe klanten.”

– GABY JURCZYK

“Door het programma van Debbie heb ik zoveel zelfvertrouwen en focus gekregen. Ik sta helemaal in de actiestand. En YES, met de juiste marketing zit mijn programma VOL.”

– RILANA ALTENA

“Binnen 1 week kreeg ik drie nieuwe klanten en betaalde de klanten mijn prijzen die ik door het programma van Debbie had verhoogd”

– NYNKE VERWER-GROEN

“Binnen 1 maand had ik € 10.000 omgezet.”

– MARCEL VAN KANTEN

Januari 2018 start de nieuwe editie van ILOVEYOURBRAND. Wil je meer weten over dit programma? Of wil je hierover graag een keertje skypen?

Stuur mij een mailtje en ik neem binnen 48 uur contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.