EP:20 Welke content deel ik gratis en voor welke content laat ik betalen?

Deze vraag krijg ik zo vaak; via de mail, als reactie op een blog of als ik spreek op een event. En de vraag is:Welke content deel ik gratis en voor welke content laat ik betalen?

Als ik deze vraag zo vaak gesteld krijg, is het de hoogste tijd om er een podcast aan te wijden.Toch?!

ik wens je veel luisterplezier!

OJA, VERGEET JE NIET TE ABONNEREN OP MIJN PODCASTHOW VIA ITUNES. DAN KRIJG JE DEZE AUTOMATISCH OP JE TELEFOON! EN ALS JE EEN REVIEW ACHTERLAAT OP ITUNES, MAAK JE KANS OP ONZE ILOVEYOURBRAND WEEKPLANNER EN KAARTEN [ZIE VOORBEELD ONDER DEZE PODCASTBLOG]. STUUR MIJ EEN MAIL: debbie@ILYB.nl, ALS JE EEN REVIEW HEBT GESCHREVEN!

Groetjes, Debbie

 

Opt In Image
Ontvang mijn e-book: “16 tips die mij een succesvol ondernemer maakten”
Geen reacties

Plaats een reactie