ONLINE PROGRAMMA

ILOVEYOURBRAND

In 10 weken leer ik je hoe klanten ‘verliefd’ op jou en je bedrijf worden, zodat ze jou gaan benaderen in plaats van andersom. Geen acquisitie meer. Maar wel klanten en omzet.

Ik help je met mijn programma een onweerstaanbare aantrekkingskracht te krijgen op je klanten. Ik leer jou je online zo te positioneren dat klanten niet meer om je heen kunnen. Ze worden door jou aangetrokken. Omdat je aantrekkelijk bent én jij voor hen een noodzaak oplost. Jij bent van betekenis.

ILOVEYOURBRAND is bedoeld voor ondernemers die never nooit meer willen acquireren. Die zorgeloos een succesvol bedrijf willen opbouwen. Die zeker willen zijn van een constante klantenstroom.

Meer informatie

VIP-dag

ILOVEYOURBRAND

Tijdens deze exclusieve dag staat jouw bedrijf centraal. Ik leer jou 1 op 1 hoe jij van je bedrijf een succesvol en winstgevend bedrijf maakt.

Gedurende de VIP-dag gaan we onder meer aan de slag met je businessconcept (je product of dienst dat je aanbiedt), je ideale klant, je merkverhaal en leer ik jou alles over de juiste content en marketing. Hierbij gaat het om jouw propositie: hoe jij je onderscheidend kunt positioneren, zodat jij zichtbaar en herkenbaar wordt voor je klanten.

Meer informatie

Halfjaarprogramma

ILOVEYOURBRAND The next level

In dit 7 maanden-programma staan de belangrijkste factoren voor blijvend succesvol ondernemen centraal: gelukkig ondernemerschap, relevante content en de juiste marketing en ondernemersskills. Want je kunt wel klanten aantrekken, maar dat betekent nog niet dat je een goede, succesvolle ondernemer bent. Tijdens dit programma coach ik je persoonlijk en intensief. Ik leer je de successtrategieën van Tony Robbins.

We gaan in 7 maanden werken aan je businessconcept, methode en verdienmodel. Hoe lanceer je je product of dienst succesvol? Hoe bedenk je en maak je supergoede content die het hart van je klanten raakt? Hoe verzorg je impactvolle workshops en events? Hoe ontwikkel je een goed werkend marketingsysteem? En hoe bouw je je bedrijf succesvol (verder) uit? Deze onderwerpen komen allemaal aan bod.

Ik leer je om vanuit kalmte, rust en innerlijk vertrouwen te ondernemen. Zodat jij als LOVEBRAND een succesvol en gelukkig ondernemer wordt en blijft.

Meer informatie